online maç izle , gs fb izle , maç seyret bjk izle , türkiye liği maçları izle ,maç seyret , maç videoları , derbi maçları izle , ingiltere liği , fransa ligi , italya liği izle , seyret , maç izle

Galatasaray - Fenerbahçe Maçını canlı izle

Image Hosted by ImageShack.us

Maç İzle

Maç

8 Nisan 2009 Çarşamba

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI ÖNCESİ İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANDI

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİ MAÇI ÖNCESİ İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANDI


Turkcell Süper Lig'in 33. Haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Arasında Ali Sami Yen Stadı'nda Yapılacak Derbi Maç Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı.



Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak derbi maç öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.
İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirilen toplantıya İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi Ömer Temelli ve Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen katıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Erol Güngör, karşılaşmada 3 bin 569 güvenlik görevlisinin görev yapacağını, Galatasaray Kulübü'nün de 250 özel güvenlik görevlisi


görevlendireceğini belirtirken, müsabakada 57 kamera ile tespit yapılacağını kaydetti. Müsabakaya ait bileti olmayan hiçbir şahsın stat çevresinde oluşturulan dış arama noktasından içeri alınmayacağını belirten Vali Yardımcısı Güngör, "Stat dışında karaborsa ve elden bilet satışlarına güvenlik güçlerince izin verilmeyecek. Bu konuda stat çevresinde gerekli tedbirler alınacak. Kulüpler tarafından kendi seyircilerine toplu ve ücretsiz bilet verilmeyecek. Deplasman müsabakalarında toplu seyirci

organizasyonu yapılmayacak. Seyirciler toplu olarak güvenlik güçleri eşliğinde stada götürülmeyecek. Münferit olarak stada gelen rakip takım seyircilerine UEFA kriterleri uyarınca güvenliği toplu olarak sağlanmış stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında yer ayrılması belirlenmiştir. Fenerbahçe seyircisine stat kapasitesinin yüzde 5'i olan bin 162 bilet ayrılacak ve Fenerbahçe seyircisine ayrılan biletler bugün saat 14.00'ten itibaren tüm Biletix gişelerinde bir kişiye en fazla 2 bilet olmak üzere, ayrıca

kimlik fotokopisi ibraz edilmek suretiyle verilecektir. Karşılaşmadaki tüm tedbirler saat 13.00'den itibaren alınacak ve misafir seyirci organizasyonu olmadığından stat kapıları saat 14.00'ten itibaren açılacaktır. Müsabaka günü ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla saat 10.00'da eşgüdüm toplantısı yapılacaktır. Ayrıca maçtan sonra bir değerlendirme toplantısı yapılacaktır. Şeref tiribününde müsabakayı seyretmek üzere kendisine ismen davetiye verilen şahıslar verilen bu davetiyeleri bir başka kişiye

devredemeyeceklerdir. Fenerbahçe seyircisinin en geç saat 17.30'da stada gelmelerini ve yerlerini almalarını tavsiye ediyoruz. Gerek Avrupa gerek Anadolu yakasında tüm iskelelerde yoğun güvenlik önlemleri alınarak toplu gelişlere izin verilmeyecektir. Bozuk paralar Kızılay kutularına bırakılacak" ifadelerini kullandı.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, 15 şahsa yasaya muhalefetten 17 bin 95 YTL idari para cezası verdiğini belirten Vali Yardımcısı Güngör, bugüne kadar kurulun 739 kişiye 797 bin 282 YTL idari para cezası verdiğini kaydetti. Vali Yardımcısı Güngör, şampiyon Fenerbahçe'yi kutluyarak, derbi maçın fair play içinde geçmesini dilediğini sözlerine ekledi.

Galatasaray Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen ise, derbi maçta Fenerbahçe'den daha çok kendilerinin puana ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Fenerbahçe şampiyonluğu garantilese de Fenerbahçe-Galatasaray derbileri her zaman dünya literatüründe en ön sırada alan bir derbi. Her iki takımın da her zaman olduğu gibi iyi mücadele edeceğine inanıyorum. Fenerbaçhçe'den çok bizim puana ihtiyacımız var. Bizim açımızdan önemli bir derbi maçı. Kazanmak zorundayız" dedi.

Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'a yakışır bir şekilde ağırlayacaklarını belirten Gökşen, "Ancak alkışlama konusunda Türkiyemiz, kulüplerimiz ve yöneticilerimiz alışkın değil. Bence bunu zamana bırakmalıyız, aceleci olmamalıyız. Taraftarın ve insanların içinden geldiği gibi davranması gerekir. Kazasız ve belasız bir derbi olmasını diliyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli de, dostluğun ön planda olduğu bir maç olmasını dileyerek, "Dostluk içinde geçecek bir maç oynayacağız. Galatasaray Kulübü'nün bizi en iyi şekilde ağırlayacaklarına eminim. Dostluğun ön planda olduğu bir maç olmasını diliyorum" dedi.

TFF Başkanı Haluk Ulusoy'un 'Şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'ye ben vereceğim' şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Temelli, "Haluk Ulusoy federasyon başkanıdır. Eğer kupayı Haluk Ulusoy verecekse stada gelir, kupayı verir, biz de şampiyonluk kupasını onun elinden alırız" dedi.

'Alkışlama' konusunda yapılan tartışmalarla ilgili de değerlendirmede bulunan Temelli, Türkiye'nin henüz buna hazır olmadığını belirterek, "Belki ileride" ifadelerini kullandı.

12 nisan derbi maçı , gs fb maçı izle , derbi izle , gs fb izle , maç izle , canlı maç izle ,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayaç


Zirve100 Toplist

Maç Seyret